Skip to main content

Zoals u wellicht weet wordt er achter de schermen heel hard gewerkt om in verkoop te kunnen gaan met de bouwplannen gelegen aan de noordzijde van Annapark. Het deel waar straks 64 nieuwe woningen en 15 bouwkavels worden gerealiseerd. Uiteraard kan ik niet in verkoop gaan zonder een passende naam.
 
Met trots presenteer ik u dan ook de nieuwe naam van dit woningbouwproject. Mag ik u uitnodigen het filmpje te bekijken? Dan weet u welke naam het wordt. Een naam die in mijn ogen helemaal past bij de prachtige plek waar de woningen en bouwkavels komen. Een naam die is gerelateerd aan een bijzonder element op deze plek. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt?

Start verkoop

De verwachting is dat ik de start verkoop van de nieuwe woningen en bouwkavels aan de noordzijde van het Annapark nog voor de zomer kan organiseren. Uiteraard hoop ik u tegen die tijd ook online te mogen ontmoeten. Ik ga er bij start verkoop voor zorgen dat alle verkoopinformatie online op mijn website te vinden is, zodat u de juiste keuze kunt maken. Via de nieuwsbrief houd ik u op de hoogte, wanneer het zover is.
Nog even geduld…