Gewoon bijzonder wonen

De revitalisatie van het park is in volle gang en de renovatie van de prachtige historische gebouwen en realisatie van nieuwe woongebieden zijn ingepland. De komende jaren verrijzen op Annapark uiteenlopende woningen; bungalows, twee-onder-een-kapwoningen, villa’s en appartementen. Heeft u zich al voorgesteld hoe het is om in een prachtig groen park te wonen, dicht bij vele voorzieningen? Een woning kopen of huren? De plannen zijn volop in ontwikkeling en we houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Een gevarieerd aanbod

Wilt u bijzonder wonen in Venray? Op het Annapark wordt in de nabije toekomst een bijzondere mix van (grotere en kleinere) woningen, kavels en appartementen in een parkachtige setting gerealiseerd. In het aanbod komen onder andere prachtig ontworpen en complete woningen (semi-bungalows, vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen), maar ook bouwkavels waarop u zelf een woning kunt realiseren. Mag Anna u binnenkort verwelkomen? U kunt zich hieronder als belangstellende aanmelden en door middel van een enquête uw interesse en voorkeuren voor wonen op het Annapark aangeven. Dan houdt Anna u ook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Anna’s huidige aanbod
Wonen aan de noordzijde van het Annapark. Binnen dit nieuwe deelplan worden in totaal slechts 58 woningen & 19 bouwkavels ontwikkeld in 3 bouwfasen, uiteraard om het groene karakter van het Annapark te kunnen blijven behouden. Het woonprogramma binnen dit nieuwe deelplan bestaat uit:

  • Twee-onder-een-kapwoningen Carpinus
   Perceel vanaf ca. 350 tot 550 m²
   Zeer complete en ruime twee-onder-een-kapwoningen
   voorzien van erker óf ramen met luiken en een Frans balkon.
  • Twee-onder-een-kapwoningen Stuifduin
   Perceel vanaf ca. 370 tot 650 m²
   Royale twee-onder-een-kapwoning met een zee aan ruimte.
  • Twee-onder-een-kapwoningen Burcht
   Perceel vanaf ca. 345 tot 570 m²
   Levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen
   met een slaap- en badkamer op de begane grond.
  • Parkbungalows
   Perceel vanaf ca. 315 tot 515 m²
   Moderne bungalows, met een slaap- en badkamer
   op de begane grond.
  • Parkvilla’s
   Perceel vanaf ca. 490 tot 620 m²
   Riante parkvilla’s met prachtige raampartijen
   voor een optimale tuin- en parkbeleving.
  • Parkkavels
   Perceel vanaf ca. 575 tot 965 m²
   Parkkavels omzoomd met hagen en met zicht op prachtige
   natuur waar u zelf uw woning kunt realiseren.
Site deelproject Annahaeghe

Zoals te zien is op de verkavelingstekening zijn de percelen onder alle woningen zeer ruim, hetgeen aansluit bij de opzet van het Annapark, u komt tenslotte te wonen ín het Park! Bent u benieuwd hoe het noordelijke deel zich verhoudt tot de rest van het Annapark klik dan hier.

Geïnteresseerd? Voorinschrijven is nu al mogelijk. Vul onderstaand formulier in en u wordt ingeschreven als geïnteresseerde. U wordt als een van de eersten op de hoogte gebracht als het woningtype van uw voorkeur in verkoop gaat.

Verkoopinformatie

Peelrand Makelaardij
0478 – 568 846