Dáár wilt u uw klanten ontvangen

Op het Annapark staan verschillende karakteristieke panden. Deze worden stuk voor stuk gerenoveerd en omgetoverd tot woon- en werkplekken. De voorzieningen die nog gerealiseerd gaan worden (denk aan horeca), de korte afstand tot het centrum van Venray en de uitstekende ontsluiting naar de snelweg maken het Annapark een A-locatie voor bedrijven. Werken met ruime parkeergelegenheid en uitkijkend op een prachtig groen park, bosschages en een groot aantal monumentale bomen. Zo wilt u uw klanten toch ook ontvangen?

Werken op het Annapark

Vele mogelijkheden

Annapark biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke doeleinden. Er is kantoor- en praktijkruimte voor zowel kleine als grotere ondernemers om op een bijzondere manier te werken in Venray. Het mooie van dit plan is, dat veel nog moet worden ingevuld en zelfs afhankelijk is van uw wensen. Zodra er een (deel)project is gerealiseerd, kunnen we u op de hoogte brengen. Heeft u zelf wensen of ideeën? U kunt zich hieronder als belangstellende aanmelden en door middel van een enquête uw interesse en voorkeuren voor uw kantoor op het Annapark aangeven. Dan houdt Anna u ook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Anna’s huidige aanbod
Kantoor- en praktijkruimte voor de verhuur in het Centrumgebouw. Verkrijgbaar in uiteenlopende oppervlakten, waar u kunt werken op een bijzondere locatie, midden in het groen. Geïnteresseerd?

Verhuurinformatie

Peelrand Makelaardij
0478 – 568 846

Boek en Offermans
0478 – 63 69 22