Dáár wilt u uw klanten ontvangen

Op het Annapark staan verschillende karakteristieke panden. Deze worden stuk voor stuk gerenoveerd en omgetoverd tot woon- en werkplekken. De voorzieningen die nog gerealiseerd gaan worden (denk aan onder andere kleinschalige horeca, zorg en wonen), de korte afstand tot het centrum van Venray en de uitstekende ontsluiting naar de snelweg… Werken op het unieke Annapark uitkijkend op een prachtig groen park met bosschages en een groot aantal monumentale bomen. Zo wilt u uw klanten ook ontvangen toch?

Vele mogelijkheden

Annapark biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijke doeleinden. Er is kantoor- en praktijkruimte voor zowel kleine als grotere ondernemers om op een bijzondere manier te werken in Venray. Het mooie van dit plan is, dat veel nog moet worden ingevuld en zelfs afhankelijk is van uw wensen. Zodra er een (deel)project is gerealiseerd, kunnen we u op de hoogte brengen. Heeft u zelf wensen of ideeën? U kunt zich hieronder als belangstellende aanmelden en door middel van een enquête uw interesse en voorkeuren voor uw kantoor op het Annapark aangeven. Dan houdt Anna u ook op de hoogte van de ontwikkelingen.

Anna's huidige aanbod

 • CENTRUMGEBOUW: kantoor- en praktijkruimten. (geheel verhuurd)
 • PIETER: momenteel in uitvoering: 4 kantoor- en praktijkruimten (waarvan unit 1 is verhuurd).
  Units in uiteenlopende oppervlakten, waar u kunt werken op een bijzondere locatie op een centrale plek op het Annapark.
  Interesse? Neem contact op met een van de makelaars.
 • JOZEF: momenteel in uitvoering: 3 kantoorruimten (geheel verhuurd)

Algemene bepalingen

 • De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld;
 • Huurders dienen te allen tijde een bankgarantie te overleggen bij het aangaan van een huurovereenkomst;
 • Verhuurder gebruikt een huurovereenkomst overeenkomstig model ROZ 2015;
 • Inschrijver gaat er mee akkoord dat de gegevens getoetst worden op kredietwaardigheid bij de daarvoor bestemde registers.

Verhuurinformatie

Boek en Offermans
0478 – 63 69 22