Skip to main content

Waarom zou u zich als ondernemer in het Annapark vestigen?

“Als ondernemer moet je dienstverlening goed zijn, maar ook beleving, uitstraling en persoonlijk contact zijn belangrijk. Het Annapark biedt het allemaal!”

Tjeerd JenniskensDuisenburgh Vermogensregie Jenniskens

Vermogensadvies en vermogensbeheer zijn onze belangrijkste diensten. Wij zijn vooral actief in het hogere segment. Dat willen we met ons kantoorpand ook uitstralen. Je dienstverlening moet goed zijn, maar een stukje beleving en een professionele uitstraling is net zo belangrijk. Toen ik in 2015 op het bekende ‘zolderkamertje’ begon, ging ik dan ook direct op zoek naar een passende locatie. Via via hoorde ik een jaar later van de plannen op het Annapark. Er lagen onder andere plannen voor een nieuw verzamelgebouw. Als het zo ver is, dacht ik, ga ik dat zeker overwegen! Het Annapark is tenslotte een begrip in Venray.

Na de complete transformatie van het park, zitten we nu sinds 2020 op deze unieke locatie. Het is een genot om hier te werken, je wordt al blij als je naar buiten kijkt. Persoonlijk contact in een prettige sfeer is in ons vak erg belangrijk. Van onze relaties krijgen we regelmatig complimenten over onze bijzondere werkplek.

“Werken op de mooiste locatie van Venray en omgeving! Wie wil dat nou niet?”

Leontien HartmanTandenz

Na een periode als waarneemster in een tandartspraktijk, kreeg ik een aantal jaar geleden de mogelijkheid om de praktijk over te nemen. Ik zat alleen een beetje met de locatie. Ik heb verschillende locaties bekeken, maar de ideale plek kon ik niet vinden. In het centrum zat je vaak met parkeerproblemen en op bijvoorbeeld een industrieterrein met veel parkeerplek, miste ik juist de sfeer. Toen hoorde ik van de plannen op het Annapark. Een prachtige locatie met een lange historie, bekend bij iedereen in Venray. Werken in een rustige omgeving, middenin de natuur; ik was meteen verkocht. Gelukkig was ik er op tijd bij. We waren zelfs de eerste ‘bewoners’ van een ruim verzamelgebouw met meerdere ingangen. Omdat er veel glas in het pand is verwerkt, kunnen we dagelijks genieten van het mooie uitzicht. Soms loopt er zelfs een herder met schapen langs ons raam. We krijgen ook veel positieve reacties van onze cliënten.

We hebben vanaf de start ook heel prettig samengewerkt met de ontwikkelaar Renschdael Groep. Het gebouw bestond in eerste instantie uit standaard kamers. Als tandartsenpraktijk hadden we qua indeling best wat aanvullende wensen, maar daar hebben ze gelukkig veel rekening mee gehouden.
Ik vind het mooi om te zien hoe het Annapark weer is opgebouwd en is opgebloeid. Hoewel het Annapark al vele decennia een begrip is in Venray, was het een tijd lang aan het verpauperen. Nu staat er weer een bloeiend park waar mensen op het mooiste plekje van Venray kunnen wonen en werken…

“Werken in een prachtig groene en rustige omgeving, wie wil dat nou niet? Op één van onze vacatures reageerden bijna 200 mensen. Dat zegt wel wat. Werken op het Annapark voelt nog regelmatig alsof je op vakantie bent.”

Agnes KerckhoffsCentrum Bijzondere Tandheelkunde

Wonend in Nijmegen, was ik op zoek naar een mooie locatie in Noord-Limburg, in de buurt van de A73. We hadden wel een paar eisen: liefst in een groene omgeving en voldoende ruimte om te kunnen werken. Bovendien is het voor onze cliënten belangrijk dat we in een rustige omgeving te zitten. Zo kwamen we ruim een jaar geleden op het Annapark terecht. In eerste instantie hadden we iets op het oog in het Centrumgebouw, maar dat bleek toch net te klein. Vorig jaar december kwamen we vervolgens in het gebouw Jozef terecht. En we hebben nog geen moment spijt gehad!

Heerlijk in het groen, een ruime praktijk die ook voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers heel goed bereikbaar is en die voldoet aan alle wensen die wij qua duurzaamheid en betaalbaarheid hadden.
We kenden het Annapark wel van naam, maar verder was het helemaal nieuw. De omgeving is zo mooi! Veel van onze cliënten zijn gewend aan een klinische ziekenhuisomgeving. Als ze dan hier in de praktijk komen, middenin de natuur, zie je dat dit een stukje angst bij ze wegneemt. De vogels, eekhoorns en langs huppelende konijntjes zorgen voor een welkome afleiding. Voor ons personeel is het ook heerlijk werken.

“Het Annapark ademt rust, ruimte en groen en is daarmee een toplocatie om te mogen werken. Alleen van naar buiten kijken word je al gelukkig.”

Robert van GevenDe Middelpas hoveniers & Groenstudio Zuid

Iedereen verdient een prachtige tuin. Een groene omgeving die creativiteit, ontspanning en luxe uitstraalt. Die speciale tuinen starten met een design: een ontwerp dat precies vertaalt hoe onze klant een droomtuin voor zich ziet. Vanuit onze vestiging op het Annapark zitten wij middenin een groene omgeving, waar onze medewerkers én klanten volop geïnspireerd kunnen raken.

Toen we zo’n vijf jaar geleden als ‘huishovenier’ van de Renschdael Groep op het Annapark aan de slag mochten, waren we eigenlijk direct verkocht. De authentieke sfeer, de rust, de ruimte: hier werken is echt uniek. Als we naar buiten kijken, zien we een parkachtig landschap met beukenbomen en een plataan van wel honderdvijftig jaar oud.

Voor verschillende bewoners en gevestigde bedrijven op het Annapark hebben wij luxe tuinprojecten mogen realiseren. Daarin verzorgen wij het gehele proces: van tuinschets naar digitaal tuinontwerp en van 3D-ontwerp tot daadwerkelijke aanleg van een droomtuin. Geheel compleet met zwemvijver, zonneterras, een groene oase en levendige beplanting.

We nodigen onze klanten graag uit op het Annapark, ze zijn altijd weer positief verrast als ze hier komen “Zo mooi had ik het hier niet verwacht!” Alles is hier echt tot in de perfectie verzorgd, dus als bedrijf kunnen wij ons vrijwel geen mooiere locatie voorstellen.

“Wonen, werken en leven. Op het Annapark komt het allemaal samen in een ontspannen setting. Er heerst hier een dynamiek waar Driessen Architectuur optimaal kan presteren.”

Johan DriessenDriessen Architectuur

Wij werken als architectenbureau al vele jaren voor de Renschdael Groep. Zo waren we ook de projectarchitect voor de herbestemming van het Centrumgebouw. Toen ik het gebouw binnenliep was ik direct onder de indruk van de voormalige bibliotheek die hier gevestigd zat. Ik leerde het park kennen, zag de prachtige omgeving en dacht: “Hier wil ik zelf ook zitten!” We schreven ons in en medio 2020, midden in de coronatijd, hakten we de knoop door. Best even spannend in die onzekere tijd, maar tegelijkertijd dacht ik: dit is een kans die ik niet kan laten lopen.

Deze locatie biedt zoveel voordelen! Het straalt vertrouwen en professionaliteit uit naar onze opdrachtgevers, voor ons team is het een ideale plek om te werken en zeker als architectenbureau wil je op een locatie zitten waar je trots op bent. Spechten, boomklevers, schapen die nieuwsgierig naar binnen staren… Hier wil toch iedereen werken en vertoeven? De grote glaswand in ons kantoor zorgt voor een ongeëvenaard uitzicht en tijdens de lunchpauze lopen we dagelijks een rondje door het park. In de centrale hal staat een fraaie maquette van het park. Deze gebruiken wij regelmatig om onze opdrachtgevers te laten zien wat er zich allemaal op het Annapark bevindt. Kortom, ik heb nooit spijt gehad van onze keuze.