Skip to main content

Wonen én verzorgen

Op het Annapark is inmiddels van alles gebeurd. Ook is hier ruimte gecreëerd voor zorgwoningen, levensloopbestendige appartementen en plekken die uitstekend geschikt zijn voor 1ste en 2de lijnszorg. Daarnaast staan er nog andere ontwikkelingen op de planning. Bent u geïnteresseerd om op het Annapark te komen wonen en van zorg te genieten of zoekt u een ruimte voor uw praktijk? Geef dat dan aan ons door, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Theresia

In paviljoen Theresia worden zorgappartementen gerealiseerd. Waar vroeger ongeveer 120 zusters woonden wordt dit gemeentelijke monument volledig gerestaureerd en getransformeerd naar 35 ruime appartementen waar bewoners, naast 24-uurs zorg, gebruik kunnen maken van hoogwaardige service en een welzijnspakket die door Domus Valuas wordt geboden. En aangezien wooncomfort voor deze doelgroep van groot belang is, wordt extra aandacht geschonken aan duurzaamheid. Hiertoe wordt een groot aantal maatregelen genomen.

Paviljoen Theresia op Annapark
wordt omgebouwd tot zorgappartementen

Op woensdag 12 juli hebben Domus Valuas en de Renschdael Groep, een overeenkomst ondertekend ten behoeve van de realisatie van 35 zorgappartementen op het Annapark in Venray.

Niet alleen een nieuwe stap in de ontwikkeling van het Annapark, maar tevens een mooie bijdrage aan de toekomstbestendige aanpak van wonen en zorg in Venray.

Op een bijzondere manier

Het Annapark biedt een mix van grotere en kleinere woonzorggebouwen, gelegen in een parkachtige setting. Bestaande gebouwen zijn en worden getransformeerd tot levensloopbestendige (zorg)appartementen. Appartementen die geschikt zijn voor, zowel de vitale senior die volledig zelfstandig woont (met zorg op afroep indien gewenst), als de bewoner met een zorgindicatie.

Op het Annapark kunt u tevens een ruimte huren voor 1ste en 2de lijnszorg. Te denken valt hierbij aan een praktijk voor fysiotherapie, pedicure of een apotheek en huisarts. Ook is er ruimte voor de kleinschalige ondernemer zoals de kapper of schoonheidsspecialiste. Ruimten die wij geheel naar uw wensen en volgens de laatste moderne eisen kunnen opleveren. 

Momenteel is er in gebouw PIETER nog 1 praktijkruimte beschikbaar. Deze ruimte is ongeveer 150 m2 groot. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de makelaar Boek & Offermans in Venray via het telefoonnummer 0478 – 636 922.

Verhuurinformatie

Boek & Offermans Venray
0478 – 636 922