Skip to main content

Met het terugplaatsen van het goudhaantje op het hoofdgebouw is op 29 mei jongstleden letterlijk een hoogtepunt bereikt in de renovatie van dit bijzondere gebouw op het Annapark. Harold Janssen, directeur van Satijnplus, die de renovatie van het hoofdgebouw in opdracht van de Renschdael Groep uitvoert, is dan ook erg trots op deze mijlpaal.

‘Vanaf vanochtend glimt het goudhaantje weer netjes verguld op het hoofdgebouw van het Annapark’ blikt Janssen terug. ‘Een bijzonder moment in de totale renovatie van het gebouw die eind van dit jaar gereed moet zijn.’ Janssen is dan ook terecht trots. ‘Een hoogtepunt in de renovatie die wordt uitgevoerd door vakmensen. Dat zijn onze goudhaantjes, die vanuit verschillende vakdisciplines elke dag met hart en ziel werken om dit prachtige gebouw in ere te herstellen.’

Janssen kijkt dan ook nu al uit naar het eindresultaat. Een bijzonder gebouw, prominent aanwezig bij de entree van het Annapark, waarin straks een hotel wordt gehuisvest. Zo draagt ook dit gebouw haar steentje bij in de totale revitalisatie van het Annapark. 

Fotografie: Peel en Maas Venray