Skip to main content

Er zijn al heel veel werkzaamheden verricht om het Annapark te herstellen en in de toekomst staan er nog veel werkzaamheden gepland. Renschdael Groep heeft zich tot doel gesteld het Annapark helemaal in ere te herstellen, zodat iedereen hier ook in de toekomst kan blijven genieten, werken en wonen. Maar daar heb ik ook de hulp van de bezoekers bij nodig.

Helaas zien we dat sommige bezoekers, wandelaars en fietsers zich niets aantrekken van de afzettingen die voor de herstelwerkzaamheden zijn geplaatst. Naast het feit dat dit de werklieden veel extra werk bezorgd, zijn deze afzettingen met name geplaatst voor de veiligheid van de bezoekers. Hopelijk kunnen wij dat in de toekomst samen beter in acht nemen.

Daarnaast hebben we veel overlast van hondenpoep en loslopende honden. Juist dit zorgt ervoor dat het Annapark weer minder aantrekkelijk is om te vertoeven, hetgeen uiteraard niet ons doel is. We hopen dan ook op dat iedereen zich aan de regels houdt zoals die op het Annapark gelden zoals deze ook gelden op de andere mooie plekken in Venray, zodat wij het samen mooi, heel en schoon kunnen houden.