Skip to main content

Op verschillende plekken van het park zijn diverse ontwikkelingen gaande. Voor paviljoen Theresia zijn de voorbereidingen gestart voor de 35 nieuwe zorgappartementen die samen met Domus Valuas worden gerealiseerd. Appartementen waarbij extra aandacht wordt geschonken aan duurzaamheid om voldoende wooncomfort te garanderen.

Het einde van de werkzaamheden aan paviljoen Pieter komt in zicht. Momenteel wordt daar de afbouw van de praktijkruimten afgerond. Binnenkort presenteren de nieuwe gebruikers zich aan u. Daarnaast wordt momenteel samen met de makelaar de verhuur van de praktijk- en kantoorruimte in paviljoen Eugene voorbereid. Wij onderzoeken welke aanpassingen en opwaarderingen (zowel bouwkundig als installatietechnisch) kunnen worden doorgevoerd, zodat hier op termijn praktijk- en kantoorruimte op maat gerealiseerd kan worden.

Bent u geïnteresseerd om straks helemaal naar wens te werken op een unieke en werkelijk prachtige locatie van mijn park? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier, dan houd ik u op de hoogte.