We hebben het al aangekondigd, maar nu is het dan zover! De website www.annahaeghe.nl is aangevuld met alle verkoopinformatie van de tweede fase van het project Annahaeghe. Hier vindt u de informatie over de woningen en Parkkavels, zodat u zich op de verkoop van fase 2 alvast kunt voorbereiden. 

Benieuwd naar de de woningen, de plattegronden, de perceeloppervlakten, de liggingen en de V.O.N.-prijzen? U vindt het allemaal op de website. Waar u tevens de verkoopstukken en de verkoopbrochure kunt downloaden. Welk woningtype heeft uw voorkeur? En op welk plekje zou u dan het liefst willen wonen? Ik ben benieuwd naar uw keuze.

Vrijdag 18 september 2020 om 12:00 uur start de verkoop van de tweede fase van Annahaeghe. Met 24 woningen en 8 Parkkavels heeft u weer volop keuze! De woningen/kavels van fase 2 die op 18 september in verkoop gaan zijn:

De website wordt op 18 september 2020 om 12.00 uur vrijgegeven voor inschrijving. Houd deze dus in de gaten. En heeft u tussentijds vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij Peelrand Makelaardij.