Skip to main content

We hebben het al aangekondigd, maar nu is het dan zover! De website www.annahaeghe.nl is aangevuld met alle verkoopinformatie van de tweede fase van het project Annahaeghe. Hier vindt u de informatie over de woningen en Parkkavels, zodat u zich op de verkoop van fase 2 alvast kunt voorbereiden. 

Benieuwd naar de de woningen, de plattegronden, de perceeloppervlakten, de liggingen en de V.O.N.-prijzen? U vindt het allemaal op de website. Waar u tevens de verkoopstukken en de verkoopbrochure kunt downloaden. Welk woningtype heeft uw voorkeur? En op welk plekje zou u dan het liefst willen wonen? Ik ben benieuwd naar uw keuze.

Vrijdag 18 september 2020 om 12:00 uur start de verkoop van de tweede fase van Annahaeghe. Met 24 woningen en 8 Parkkavels heeft u weer volop keuze! De woningen/kavels van fase 2 die op 18 september in verkoop gaan zijn:

De website wordt op 18 september 2020 om 12.00 uur vrijgegeven voor inschrijving. Houd deze dus in de gaten. En heeft u tussentijds vragen, dan kunt u hiervoor terecht bij Peelrand Makelaardij.