Skip to main content

De verkaveling van Annahaeghe fase 2 is inmiddels vastgesteld en op dit moment worden de verkoopstukken uitgewerkt. Mede hierdoor kan ik u vertellen dat de online verkoop van de tweede fase van Annahaeghe start opvrijdag 18 september 2020! Zet u deze datum alvast in uw agenda?

Start verkoop Annahaeghe fase 2 start op vrijdag 18 september 2020! Fase 2 bestaat uit 24 woningen in de verschillende typen die u wellicht ook kent uit de eerste fase van Annahaeghe, namelijk: ParkbungalowsTwee-onder-een-kapwoningen in diverse uitvoeringen en Parkvilla’s. Daarnaast komen er in deze fase 8 Parkkavels beschikbaar, waarop u zelf een woning kunt realiseren. Ongeveer 1 week voor de start verkoop wordt alle informatie over de woningen en parkkavels van fase 2 op de website gepresenteerd. Op dat moment ziet u ook informatie over de verkaveling, de vrij op naam (vanaf) prijzen en de volledige verkoopbrochure! Het aftellen is begonnen!

Wonen in een appartement
Annahaeghe is niet het enige project waaraan momenteel gewerkt wordt. Ook de herontwikkeling van twee karakteristieke gebouwen tot fraaie appartementen is bij ons van start gegaan. Helaas kan ik u nog niet aangeven welke gebouwen dit zijn en wanneer de verkoop of verhuur van deze appartementen van start gaat. Maar via www.annapark.nl/wonen kunt u zich al wel als geïnteresseerde voor één van deze appartementen aanmelden, voor zover u dat nog niet hebt gedaan. Uiteraard houd ik u via onze website www.annapark.nl/wonen verder op de hoogte van deze ontwikkelingen.