Skip to main content

De verkoop van de derde en daarmee laatste fase van Annahaeghe is in zicht. Binnenkort start de verkoop van de laatste woningen en Parkkavels van dit bijzondere project op het Annapark.

De eerste twee fasen zijn succesvol verkocht en de bouwwerkzaamheden van deze woningen zijn al gestart. Tegen het einde van het jaar verwacht Marc van der Velden, Ontwikkelaar van Annahaeghe bij Renschdael Groep, de eerste nieuwe bewoners: ‘Naast dat veel kopers uit Venray komen, vind ik het mooi om te zien dat wij met Annahaeghe ook mensen van (ver) buiten Venray hebben kunnen interesseren. Kopers die al een verleden hadden met Venray of op zoek waren naar meer ruimte en dat in hun huidige gemeente niet konden vinden. Dat zij een grote stap maken richting Annahaeghe, zie ik als een groot compliment.’

Van der Velden verwacht mede door deze regionale interesse dat ook de verkoop van de laatste fase goed zal verlopen. ‘Binnen de laatste fase bieden wij een beperkt aantal woningen aan die ook in de eerste twee fases zijn verkocht, waarvoor veel interesse was. Daarnaast worden er straks nog maar enkele bouwkavels aangeboden.’ Van der Velden geeft aan dat iedereen evenveel kans maakt op een woning in deze laatste fase. ‘De eerdere verkoopprocedure staat centraal, waardoor iedereen uiteraard ook de mogelijkheid krijgt deze laatste woonkans binnen Annahaeghe te pakken.’ De woningen en kavels worden medio april in verkoop gebracht. Op korte termijn wordt de website www.annahaeghe.nl verrijkt met de alle informatie.