Skip to main content

De website www.woneninannapark.nl staat volledig online! Vanaf nu is alle verkoopinformatie over de 8 riante appartementen van PIETER daarop te vinden. Zo kunt u zich alvast voorbereiden en oriënteren voordat de verkoop op maandag 1 november echt van start gaat. Welk appartement heeft uw voorkeur?

De koopappartementen in paviljoen PIETER worden zeer duurzaam en gasloos opgeleverd, er wordt onder andere vloerverwarming met koelfunctie toegepast en zonwerende triple-beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen. De appartementen worden sausklaar opgeleverd, voorzien van hardhouten stompe binnendeuren van minimaal 2,5 meter hoog! Luxe tegelwerk, sanitair en een fraaie keuken zijn reeds voorzien in deze hoogwaardig afgewerkte appartementen. Een parkeerplaats is inbegrepen. U beschikt over een eigen buitenruimte én heeft als bewoner toegang tot de gezamenlijke binnentuin, een privétuin in een park.

Deze appartementen van 108 m2 tot 153 m2 worden aangeboden in de prijsrange van € 464.500 tot € 619.700 V.O.N. Is dit iets voor u? Lees snel meer op de website www.woneninannapark.nl alwaar u achtergronden, de brochure, verkooptekeningen en technische omschrijving kunt downloaden, lezen en kunt doorsturen. Veel leesplezier en succes met het maken van uw keuze!