Skip to main content

Vanaf nu staat de verhuurinformatie van de 8 huurappartementen van JOZEF op www.woneninannapark.nl. Zo kunt u zich alvast voorbereiden en oriënteren voordat de verhuur op maandag 1 november echt van start gaat. Welk huurappartement heeft uw voorkeur?

Deze huurappartementen worden zeer duurzaam en gasloos opgeleverd, er wordt onder andere vloerverwarming met koelfunctie toegepast en zonwerende triple-beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen. Zowel de trappenhuizen, bergingen als de plafonds en wanden van de appartementen worden gestuukt en gesaust opgeleverd, voorzien van hardhouten stompe binnendeuren met een standaard maat van minimaal 2,5 meter hoog en ook de vloerafwerking is reeds gelegd!

Luxe tegelwerk, sanitair en een fraaie keuken maken deze appartementen compleet. U beschikt over een eigen (Frans) balkon én heeft als bewoner toegang tot de gezamenlijke binnentuin, een privétuin in een park. Is dit iets voor u?

Deze huurappartementen van 89 m2 tot 111 m2 in paviljoen JOZEF worden aangeboden in de prijsrange van € 1.175,- tot € 1.475,- per maand. Op de website www.woneninaanapark.nl kunt u nu alle verhuurinformatie, de brochure en tekeningen vinden. Zo kunt u zich voorbereiden op inschrijving vanaf 1 november a.s. Veel leesplezier!