Skip to main content

Op dinsdag jl. is de langjarige huurovereenkomst ondertekend tussen het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Noord-Limburg en de Renschdael Groep. Marc van der Velden, ontwikkelaar bij de Renschdael Groep is verheugd: ‘Met de komst van CBT Noord-Limburg, een specialist op gebied van bijzondere tandheelkunde, is een mooie, nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van maatschappelijke voorzieningen op het Annapark.’

CBT Noord-Limburg opent op 1 februari 2022 haar deuren voor patiënten met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, met een psychische aandoening en voor patiënten met een extreme angst voor de tandarts. Zij kunnen vanaf dat moment door hun tandarts of huisarts worden verwezen naar CBT Noord-Limburg op het Annapark. Naast deze nieuwe vestiging op de begane grond van het bijzondere paviljoen JOZEF heeft CBT Noord-Limburg met name voor het Annapark gekozen door haar natuurlijke omgeving. Geheel in lijn met de trend dat patiënten steeds meer bereid zijn verder te reizen voor goede zorg in een bijzondere omgeving. Joost van Schaik, directeur van CBT Noord-Limburg, kijkt dan ook nu al uit naar 1 februari: ‘Wij kunnen hier straks patiënten uit de brede regio ontvangen voor passende tweedelijns mondzorg in een prachtige ruimte met de nieuwste technieken. En na de behandeling kunnen zij tot rust komen in deze bijzondere omgeving, wat bijdraagt aan het welzijn van onze patiënten’.

De werkzaamheden van paviljoen JOZEF zijn inmiddels gestart om onder andere de begane grond te transformeren naar een ruimte die voldoet aan de wensen en eisen van CBT Noord-Limburg.